Woningaanpassingen

U wilt iets aan uw woning veranderen? Dat mag als de aanpassingen zonder noemenswaardige kosten kunnen worden verwijderd zonder de woning te beschadigen. Voor alle overige veranderingen heeft u toestemming nodig van Volksbelang.

Advies

Het is altijd slim om even contact met ons op te nemen als u wilt gaan klussen. Dan weet u meteen of het nodig is om schriftelijk toestemming aan te vragen. Wij kunnen u ook gratis advies geven over de uitvoering van de werkzaamheden. Onze medewerkers staan u graag te woord. Sommige voorzieningen kunt u – als u aan de voorwaarden daarvoor voldoet – zelfs door ons laten uitvoeren tegen een huurverhoging (kostendekkend). U kunt daarbij denken aan de plaatsing van een cv, dakraam of dubbele beglazing. Om dit bij ons aan te vragen, kunt u het aanvraagformulier invullen.

Aanvraagformulier ZAV

Meer informatie

In onze brochure ‘Zorgeloos klussen’ leest u alles over zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV). We hebben ook een brochure ‘Zorgeloos tv kijken’ (over de regels voor het plaatsen van schotelantennes) en een brochure ‘Zorgeloos tuinieren’ (over regels rondom bomen, struiken en hagen).