Parkeerplaatsen en garages


parkeerplaats.jpg

Wilt u voor een garagebox of parkeerplaats in aanmerking komen? Schrijf u dan in bij Wooniezie. Via die website kunt u namelijk ook reageren op parkeerruimtes van de aangesloten corporaties. Er zijn geen kosten verbonden aan deze inschrijving.

 

Beschikbare garages en parkeerplaatsen

De beschikbare garages en parkeerplaatsen worden aangeboden via Wooniezie. Bent u op zoek naar een garage of parkeerplaats? Neem eens een kijkje op Wooniezie.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jeanette Cornelissen via (0492) 538 815 of j.cornelissen@volksbelanghelmond.nl. Zij kan u meer vertellen over het huren van een garage of parkeerplaats

Parkeerplaats Koninginnehof

Uw eigen parkeerplaats midden in het centrum van Helmond? Onder Koninginnehof (hoek Zuidende-Kluisstraat) ligt een parkeerkelder die ruimte biedt aan 150 auto's. Een aantal van deze parkeerplaatsen verhuren we voor € 69,- per maand aan ondernemers en particulieren. Ook deze worden aangeboden via Wooniezie.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jeanette Cornelissen via  (0492) 538 815 of j.cornelissen@volksbelanghelmond.nl. Zij kan u meer vertellen over het huren van een parkeerplaats in Koninginnehof.