Parkeerplaatsen en garages


parkeerplaats.jpg

Wilt u voor een garagebox of parkeerplaats in aanmerking komen? Schrijf u dan in bij Wooniezie. Via die website kunt u namelijk ook reageren op parkeerruimtes van de aangesloten corporaties. Er zijn geen kosten verbonden aan deze inschrijving.

 

Beschikbare garages en parkeerplaatsen

Op het binnenterrein aan de Toon v.d. Laarstraat en op het binnenterrein aan de Huub Keijzersstraat zijn nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar. De huur van de parkeerplaats bedraagt € 24,00 per maand. Bewoners uit het Zonnekwartier krijgen voorrang bij de toewijzing.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Debbie Hermens via (0492) 538 815 of d.hermens@volksbelanghelmond.nl. Zij kan u meer vertellen over het huren van een garage of parkeerplaats

Parkeerplaats Koninginnehof

Uw eigen parkeerplaats midden in het centrum van Helmond? Onder Koninginnehof (hoek Zuidende-Kluisstraat) ligt een parkeerkelder die ruimte biedt aan 150 auto's. Een aantal van deze parkeerplaatsen verhuren we voor € 69,- per maand aan ondernemers en particulieren.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Karlijn Verberne, medewerker Vastgoed via (0492) 538 815 of karlijn@volksbelanghelmond.nl. Zij kan u meer vertellen over het huren van een parkeerplaats in Koninginnehof.