Urgentie

Help, ik heb dringend een huis nodig! 

Heb je met spoed woonruimte nodig? Is er een noodsituatie ontstaan, waardoor je niet meer in je woning kunt blijven wonen? Is het ├ęcht dringend en zijn er geen andere oplossingen? Dan kan het zijn dat je voorrang krijgen bij de toewijzing van een huurwoning. Om dit te krijgen moet je urgentie aanvragen. Lees op www.wooniezie.nl hoe dat moet en wat de voorwaarden zijn. Je kunt ook contact opnemen met ons. Wij helpen je gratis met het aanvragen van urgentie. 

Ik krijg geen urgentie, wat nu?

Er zijn nog meer manieren om sneller aan een woning of woonruimte te komen. Bijvoorbeeld via flexwonen, kamerverhuur of slimmerkopen.nl. Je kunt ook reageren op woningen via Wooniezie die via loting worden aangeboden. Je kunt je zoekgebied vergroten en je woonwensen aanpassen om een goter aanbod van woningen te krijgen.

Let op!

Er zijn bedrijven die beloven dat ze je helpen bij het aanvragen van urgentie. Maar let op! Zij vragen hier vaak veel geld voor. Terwijl je niet zeker weet of je de urgentie ook echt krijgt. Zij kunnen je wachttijd ook niet korter maken.

Ons advies: maak geen gebruik van de diensten van deze bedrijven. Wij helpen je gratis. 

Stuur daarvoor een e-mail naar infovolksbelanghelmondnl of bel ons.