28 september 2022

Alle huurders in Helmond van 65 en ouder, kunnen vanaf 1 oktober deel  nemen aan een verhuisregeling ”van groot naar beter wonen” om een beter passende woning te vinden. Een regeling die speciaal bedoeld is voor senioren, die nu in een grote huurwoning van één van de woningcorporaties wonen en de stap naar een beter passende gelijkvloerse huurwoning willen maken.

31 augustus 2022

Ongeveer 1 op de 10 huishoudens die recht heeft op huur- of zorgtoeslag over 2021 heeft dit nog niet aangevraagd en laat daarmee geld liggen. Dat is zonde. Op de website van de Belastingdienst kan iedereen controleren of er recht op toeslagen is. Toeslagen over 2021 kunnen gemakkelijk via Mijn Toeslagen worden aangevraagd. Dit kan tot en met 1 september 2022.

01 augustus 2022

Wat kan ik doen om energie te besparen? Hoe regel ik zonnepanelen op het dak van mijn woning? En kan ik daar subsidie voor krijgen? Zomaar een greep vragen waar armoederegisseur Rinske Overvliet en Hanneke Theuws, projectleider energietransitie & klimaatadaptatie bij gemeente Helmond, dagelijks mee te maken krijgen.  

15 juni 2022

ZUNGO Pest Control is een plaagdiermanagementbedrijf dat actief is in heel Nederland. Ook bewoners van Volksbelang die last hebben van een plaag, worden door dit bedrijf geholpen. Tijd voor een kennismaking met directeur Dave van Keijsteren.

Pagina's