08 juli 2020

Enkele honderdduizenden mensen zijn in ons land op zoek naar een betaalbare woning. Rijk en gemeenten doen een dringend beroep op de woningcorporaties om de komende jaren heel veel nieuwe betaalbare woningen bij te bouwen. Maar de corporaties zijn hier helemaal niet toe in staat.

03 juni 2020

Frans Stienen, oud-wethouder van gemeente Helmond is sinds 1 februari toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Volksbelang. Hij is voorgedragen door de Huurdersbelangenvereniging. Een interview met Toon Jegerings (voorzitter van de HBVV) en Frans Stienen.

Waarom de keuze voor Frans Stienen?

06 mei 2020

Hieronder vind je de dowload van onze Volksmond ‘nieuwe stijl’. In ons vernieuwde bewonersblad is nóg meer ruimte voor verhalen van huurders. Uiteraard delen we ook belangrijke informatie en geven we tips. Dit doen we zodat jij je als huurder nóg meer thuis voelt in je woning én in je buurt.

08 april 2020

Binnen het Stedelijk Gebied Eindhoven (de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Helmond, Nuenen, Oirschot, Son en Breugel, Veldhoven en Waalre) geldt een urgentieregeling met regels voor het verhuren van woningen met voorrang voor urgent-woningzoekenden. Aanvragen voor urgentie worden voorgelegd aan een onafhankelijke urgentiecommissie.

Pagina's