13 oktober 2017

Het Rijk heeft vorig jaar vastgelegd dat Nederland in 2050 geen gebruik meer maakt van aardgas. Dat lijkt ver weg, maar het betekent dat iedereen zijn woning en kraanwater op een andere manier moet gaan verwarmen en zijn gaskookplaat moet vervangen. Voor bedrijven ligt er minstens zo´n grote uitdaging.

09 oktober 2017

HELMOND - Op 4 oktober heeft Woningbouwvereniging Volksbelang elf nieuwbouwwoningen aan de Rembrandtlaan in Helmond opgeleverd. De nieuwe bewoners werden feestelijk in hun nieuwe straat ontvangen en konden direct met elkaar kennismaken.

29 september 2017

Helmond ontwikkelt zich steeds verder en Volksbelang levert daaraan een mooie bijdrage. We kijken voortdurend of ons woningaanbod nog voldoet aan de behoeften van huurders. Waar dat wenselijk en mogelijk is, bouwen we nieuwe woningen, vervangen we woningen of voeren we renovaties uit. Ook op dit moment werken we aan mooie projecten.

13 september 2017

Een muisje ziet er misschien schattig uit, maar als het aan uw etenswaren – of erger: uw kabels – knabbelt, door uw keuken rent of zijn uitwerpselen in uw keukenkastje achterlaat, is er niet veel liefelijks aan. Muizenoverlast is helaas een bekend probleem in Nederland: ruim een kwart van de Nederlanders had in het afgelopen jaar muizen in en om huis.

Pagina's