10 maart 2020

Uit voorzorg hebben wij naar aanleiding van het advies van het RIVM besloten de nodige maatregelen te nemen in verband met het coronavirus:

  • Probeer zoveel mogelijk telefonisch af te handelen
  • Afspraken (op kantoor of in uw woning)
  • Hygiëne
15 maart 2020

De overheid treft noodzakelijke maatregelen om het Corona-virus onder controle te krijgen. Ook bij Volksbelang zijn wij extra alert, zowel richting onze medewerkers als onze klanten. Daarom hebben wij het besluit genomen om ons kantoor in ieder geval tot en met 6 april 2020 te sluiten. 

- Waarom doen wij dit?
- Hoe staan wij toch voor u klaar?

18 maart 2020

Het RIVM adviseert inwoners zoveel als mogelijk thuis te blijven in verband met het coronavirus. Uiteraard willen wij als Volksbelang bijdragen aan het tegengaan van verdere besmetting, waar we dat kunnen. Daarom geven wij gehoor aan de oproep van het RIVM om het aantal contactmomenten zo klein mogelijk te houden. Een aantal maatregelen kan gevolgen hebben voor u als huurder.

30 maart 2020

Wat doet u allemaal om uzelf te vermaken thuis? Puzzelen, lezen, tv kijken of een taart bakken? Om het thuisblijven nog wat leuker te maken, hebben wij een leuke actie bedacht. Een kleurplaat, geschikt voor alle leeftijden, want ook voor volwassenen kan kleuren een fijne afleiding zijn van al het gekke nieuws.