Kantoor weer gesloten

Ons kantoor is vanaf 14 oktober 2020 weer gesloten voor bezoekers, op dit moment weten we nog niet tot wanneer. Hebt u vragen dan verzoeken wij u tot nader order telefonisch of per mail contact met ons te zoeken. 

De maatregelen die wij ook nemen, gelden tot de richtlijnen van het RIVM worden versoepeld. Houd er vooral rekening mee dat:

  • Voorlopig worden alléén spoedreparaties uitgevoerd. Wilt u een spoedreparatie melden (bijvoorbeeld gas- en waterlekkage, brand of liftstoring)? Bel ons dan: 0492-538815. 
    Reparaties die géén spoed hebben, worden later weer ingepland. 

Maatregelen als wij wél bij u thuis komen
In sommige gevallen is het toch nodig dat wij bij u langskomen. Onze medewerkers houden dan minimaal 1,5 meter afstand. Of zij werken in gescheiden ruimtes. Na het bezoek wassen zij hun handen met zeep of een desinfecterend middel.

Maatregelen bij bouw- en renovatieprojecten
Bij bouw- en renovatieprojecten vindt er overleg plaats met de aannemer en eventueel de bewoners. Zijn bewoners ziek, dan wordt gekeken of er andere oplossingen zijn. Het kan zijn dat werkzaamheden later worden uitgevoerd.
Wanneer er bij een aannemer onvoldoende medewerkers beschikbaar zijn vanwege ziekte, dan is veiligheid het belangrijkste. Wij beseffen dat dit kan leiden tot enige vertraging van de afspraken of projecten. En vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland en Noord-Brabant.