Gezien de ontwikkelingen omtrent het corona-virus en de adviezen (en verplichtingen) van het RIVM zullen de komende weken/maanden niet gemakkelijk worden voor u als ondernemer. Weet dat wij er voor u zijn als u vragen heeft, we willen er samen voor zorgen dat u zo goed mogelijk door deze tijd heen komt.

Volksbelang heeft  uiteraard besproken wat te doen met ondernemers die tijdelijk hun huur niet (volledig) kunnen betalen. Huurders die tijdelijk niet kunnen betalen, kunnen uitstel van betaling aanvragen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. U kunt uitstel van betaling aanvragen door een mailtje te sturen naar karlijn@volksbelanghelmond.nl
  2. Als bijlage bij dit verzoek moeten bewijsstukken toegevoegd worden waaruit blijkt dat u geen (of niet voldoende) inkomen hebt en dus de huur niet (volledig) kunt betalen.
  3. Wij bekijken de bewijsstukken en reageren zo snel mogelijk per mail op het verzoek.
  4. Wanneer u uw werkzaamheden kunt hervatten gaan we samen in gesprek over een betalingsregeling van de maanden die nog niet betaald zijn.
     

Wij realiseren ons dat dit een ongekende situatie is, ook wij hebben niet alle antwoorden en weten niet hoe lang dit nog gaat duren. Hebben jullie een vraag, schroom dan niet om Karlijn Verberne te bellen via telefoonnummer 0492-538815. Mocht de situatie erom vragen dat bovenstaande opnieuw intern besproken wordt, dan zullen wij dat zeker doen.